Ga naar hoofdinhoud

Onroerend goed

Dé notaris voor uw onroerende zaken

De sectie Onroerend Goed behandelt zowel het klassieke transport als de meer complexe zaken. Gestreefd wordt naar een optimale dienstverlening die door laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht gekenmerkt wordt. Tariefmatig geldt een “all in” pakket zodat de cliënt enerzijds full service krijgt en anderzijds niet voor onaangename (tariefs)verrassingen komt te staan.

Huis kopen

Voor de meeste particulieren geldt dat het kopen van een woning de grootste financiële beslissing in hun leven is. Een beslissing die de meeste mensen slechts enkele keren in hun leven nemen. Meijer Notarissen staat u bij met vakkundig advies.

Meer informatie

Huis verkopen

U heeft een koper voor uw huis gevonden. Het is belangrijk voor u dat de koop doorgaat want u wilt zelf een nieuwe woning kopen of u hebt al een nieuw huis gekocht. Daarom dient u afspraken te maken over de overdracht en over de voorwaarden waaraan moet worden voldaan.

Meer informatie

Hypotheek passeren

Wanneer u een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand koopt, is het in de meeste gevallen noodzakelijk om een hypotheek af te sluiten. De notaris maakt hiervoor een hypotheekakte op en is de enige partij die dit conform de wet mag doen.

Meer informatie

Splitsing appartementsrechten

Bij het kopen van een woning die onderdeel is van een groter gebouw, koopt u een zogenoemd appartementsrecht. Dat betekent dat u juridisch eigenlijk twee dingen aanschaft: een stuk mede-eigendom van het hele gebouw en het recht om uw woning te mogen gebruiken.

Meer informatie

Erfpachtuitgifte

Erfpacht is het recht om een stuk grond en de woonruimte daarop te gebruiken. De grond met daarop de woning blijft eigendom van de erfverpachter, ofwel de eigenaar.

Meer informatie

Afdeling medewerkers

mr C. Hagendijk - Meijer Notarissen
mr C. Hagendijk
NotarisOndernemingsrecht, Onroerend goed, Personen- en Familierecht+31 (0)20 - 53 170 04
mr M.R. Meijer - Meijer Notarissen
mr M.R. Meijer
NotarisOndernemingsrecht, Onroerend goed, Personen- en Familierecht+31 (0)20 - 53 170 06
mr J. Borren - Meijer Notarissen
mr J. Borren
NotarisOndernemingsrecht, Onroerend goed, Personen- en Familierecht
mr B. van Loenen-van Jaarsveld - Meijer Notarissen
mr B. van Loenen- van Jaarsveld
Toegevoegd notarisOnroerend goed+31 (0)20 - 53 170 35
C.C. van der Bijl
Algemeen medewerkerOnroerend goed+31 (0)20-531 70 31
M.G.M. Bras
Algemeen medewerkerOnroerend goed+31 (0)20-531 70 33